Fluffy Frosting..

2,4 dl socker
0,8 dl vatten
1/4 tsk pressad citron
2 äggvitor
1 tsk vaniljsocker
.
Rör ihop socker, vatten och citron i en kastrull, låt det koka upp så att sockerkristallerna smälter  helt och ta sedan bort kastrullen från värmen.

Vispa äggvitorna och vaniljsockret hårt med en elvisp så att det blir vitt och mjuka toppar bildas.

Häll i sockerlaget försiktigt i marängen och lite i taget.
Vispa konstant.
Detta moment ska ta en stund.
Vispa tills marängen svalnat och blivit fast.
Det ultimata testet!!
Du ska kunna vända skålen upp- och ner utan att marängen rör sig.

.
Klart!
In i kylskåpet en stund innan denär redo att användas.
.
Enjoy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0