Past weekend..

Måndagen är här igen & för oss är det BVC som gäller idag..
Får se hur mycket damen har växt den här gången! =)
.
(klicka för att förstora bilderna!)
.
Helgen har innehållit fullt ös & massor med besök..
Min mormor & morfar har varit uppe & hälsat på (självklart med presenter), S.E kom hem från Thailand & drog med sig M hit med presenter för att sniffa baby, sprungit på stan, funderat på att skaffa hörselkåpor, "försökt" (funderat) reklamera våran bäbis ;), promenerat med Kakan & sooovit!
.
(klicka för att förstora bilderna!)
.
Teela fyllde hela EN månad i fredags 27/1, en hel (?) månad...
.

(Det firade resten av oss med Vietnamesisk mat & goodis.)
.
Så hon fick även lite nya kläder av sin mamma som hon kan växa lite i! tss
Tiden bara springer iväg, samtidigt känns det som att hon alltid funnits här!
Hon växer som en galning, ligger & råstirrar på allt möjligt (helst mina skor eller växterna i fönstret), ler så att mungiporna går från öra till öra, skriker oss galna av förtvivlan, fiser som en man & sooooover..
Mammas tjej! <3
Vet inte om vi är lite för "grova" här hemma för skämt om att reklamera henne förekommer ganska ofta, mest på natten & ibland frågar vi oss om BM kanske tappade henne när hon kom ut!?
Well, såna är vi & vi älskar våran lilla prinsessa regardless 4ever & ever with all her crazy.. <3
Just nu är vi dock inne i en period då vi vrålar rakt ut mitt i natten & INGENTING hjälper, (därav reklamations-skämt) det enda som har funkat hittills är att R springer runt med henne i lägenheten dinglandes face down från hans underarm!?
Whats up with that? ;)
Gissar på super magknip men det går inte att göra så mycket förutom massage & ev. några droppar som vi skulle prata med BM om idag..
Jääh det var den uppdateringen om helgen! =)
.
(klicka för att förstora bilderna!)
.
<3 <3 <3

Kommentarer
Postat av: Cathryn

Fniss! Nej, ni är inte ovanliga. Jag hade tankar på att slänga R genom fönstret emellanåt. Tror de tankarna är vanligare än vad folk vill erkänna. Ibland har man bara lust att sälja dem på rea, till första bästa som vill ha dem. :) Fast man älskar dem ju ändå! Och vill inte bli av med dem mer än mitt i natten när de skriker istället för sover..... Minifom är receptfritt. Fråga på apoteket, så kan de förklara hur de fungerar. De är i varje fall en viss hjälp mot magknip. Vilket verkar vara det hon har på natten, eftersom R får bära henne över armen med huvudet nedåt. Som är en annan sak som också hjälper, som ni märkt.... :)

2012-02-01 @ 03:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0